Učlanjenje u Klub

Mesečni iznos za učlanjenje je 200 dinara, članarina se plaća do desetog u mesecu za tekući mesec. Izdavanje članskih kartica vrši se svake prve subote u mesecu od 18-20 časova. Učlanjenje se vrši putem interneta ili dolaskom u prostorije kluba u ulici Vojvode Dobrnjca br. 8 u Beogradu, periodu izdavanja kartica. Budući članovi koji su svoju prijavu poslali putem interneta, biće kontaktirani u vezi termina izdavanja kartice.

Članovi kluba mogu biti kolekcionari koji već imaju svoje kolekcije, kao i oni koji tek žele da postanu kolekcionari. Članovi kluba imaju brojne prednosti, a pre svega mogućnost da lakše nabave figure, zamene svoje postojeće i nabave nove serije, kataloge, police, kutije za čuvanje figura, dobiju savete o kolekcijama, figurama, učestvuju na izložbama i sajmovima po nižim cenama, kao i da učestvuju u pripremi i izradi biltena kluba.

Svi zainteresovani za učlanjenje obaveštenja i dodatne informacije mogu dobiti na telefone: 063 / 383 068 i 060/ 383 0680 (Lidija Košutić – predsednik kluba).